روماتیسم مفصلی چیست؟
روماتیسم مفصلی یک بیماری خود ایمنی و التهابی است، بدین معنی که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه با حمله به سلولهای سالم در بدن شما باعث ایجاد التهاب در قسمت های آسیب دیده بدن می شود. روماتیسم مفصلی به طور عمده به مفاصل حمله می کند ، معمولاً بسیاری از مفاصل به طور همزمان RA معمولاً بر مفاصل دست، مچ و زانو تأثیر می گذارد که این تاثیر گذاری گاهی منجر به تعویض مفصل زانو نیز خواهد شد. روماتیسم همچنین می تواند روی سایر بافت ها در بدن تأثیر بگذارد و باعث ایجاد مشکلاتی در اندام هایی مانند ریه ، قلب و چشم شود.
علائم و نشانه های روماتیسم مفصلی
- درد در بیش از یک مفصل
- سختی در بیش از یک مفصل
- حساسیت و تورم در بیش از یک مفصل
- علائم یکسان در هر دو طرف بدن (مانند در هر دو دست یا هر دو زانو)
- کاهش وزن
- تب
- خستگی
- ضعف
چه عواملی باعث روماتیسم می شود؟
روماتیسم نتیجه پاسخ ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به سلولهای سالم خود حمله می کند. علل خاص بیماری روماتیسم ناشناخته است، اما برخی عوامل می توانند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند.
- سن
- ارتباط جنسی
- ژنتیک( صفات ارثی)
- سیگار کشیدن
- چاقی.
اما با توجه به تمام مواردی که در مطالب بالا به آنها اشاهر کرده ایم راه های تشخیص و درمان مختلفی برای این بیماری وجود دارد که در ادامه میخواهیم درباره روماتیسم مفصلی و تاثیر گانودرما بر روی این بیماری بیشتر صحبت کنیم.
سوالات مربوط به روماتیسم مفصلی و تاثیر گانودرما
روماتیسم مفصلی و تاثیر گانودرما
همانطور که می دانید گانودرما نوعی قارچ دارویی می باشد که برای درمان برخی از بیماری ها از جمله روماتیسم مفصلی مورد استفاده قرار میگیرد. این فارچ برای ارتقای سلامتی، طول عمر و درمان انواع بیماری ها مفید و تاثیر گذار است.
گانودرما یک داروی گیاهی قوی، ضد تورم و غنی از آنتی اکسیدان است که به کمک آن درد و تورم بافت های عضلانی در بیماری روماتیسم کاهش پیدا می کنند. این داروی گیاهی می تواند تعادل موجود در بدن را به دلیل اختلالات ناشی از بیماری ها تا حدی که امکان دارد درمان کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید.
لازم به ذکر است که استفاده از داروی گیاهی گانودرما منجر به کاهش استرس و تنش های عصبی نیز می شود.
تشخیص روماتیسم
با بررسی علائم، انجام معاینه جسمی و انجام اشعه X و آزمایشهای آزمایشگاهی، روماتیسم و نوع آن تشخیص داده می شود.
پزشک یا تیمی از پزشکان متخصص در مراقبت از بیمارانی که مبتلا به بیماری روماتیسم می باشند باید تشخیص و درمان آن را انجام دهند. این موضوع بسیار دارای اهمیت است زیرا علائم و نشانه های روماتیسم مفصلی خاص نیستند و می توانند مانند علائم و نشانه های سایر بیماریهای التهابی مفصل باشند. پزشکان متخصص در آرتریت روماتولوژیست نامیده می شوند و می توانند تشخیص صحیح را انجام دهند.
درمان روماتیسم مفصلی
یکی از راه های درمان این بیماری همان طور که قبل تر هم اشاره کردیم داروی گیاهی گانودرما می باشد که درباره روماتیسم مفصلی و تاثیر گانودرما به اختصار آنچه که نیاز بود برایتان شرح داده ایم اما این بیماری راه های درمان دیگری هم دارد.برای درمان روماتیسم معمولاً از داروهایی ایتفاده می شود که باعث کندی بیماری و جلوگیری از تغییر شکل مفصل می شوند همچون داروهای ضد ویروس، اصلاح کننده های پاسخ بیولوژیکی که یک درمان موثر در خط دوم هستند.
عوارض روماتیسم مفصلی
روماتیسم مفصلی عواقب جسمی و اجتماعی زیادی دارد و می تواند کیفیت زندگی را پایین بیاورد. این می تواند باعث درد، ناتوانی و مرگ زودرس شود.
جمع بندی
روماتیسم مفصلی بر جنبه های زندگی روزمره از جمله کار، اوقات فراغت و فعالیت های اجتماعی تأثیر می گذارد. پزکان و متخصصین در زمینه روماتیسم مفصلی توصیه می کنند بزرگسالان در حالت ایده آل از نظر جسمی متوسط به مدت 150 دقیقه در هفته پیاده روی، شنا یا دوچرخه سواری را در طول هفته انجام دهند و بدن خود را در برابر بیماری های این چنینی تقویت و ایزوله کنند..سیگار نکشید، استعمال سیگار این بیماری را وخیم تر می کند و می تواند باعث مشکلات پزشکی دیگری شود. استعمال سیگار همچنین می تواند فعالیت بدنی را که بخش مهمی از مدیریت روماتیسم مفصلی است را دشوارتر کند. مراقب وزن خود باشید زیرا که چاقی و اضافه وزن می تواند مشکلات زیادی را برای شما به همراه داشته باشد.