علل دردهای لگن و دنبالچه
همانطور که میدانید تمامی درد های استخوانی بسیار شدید و طاقت فرسا می باشد، از همین رو باید برای درمان آن به بهترین متخصص نیز مراجعه کنید ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل در مورد اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه به گفتگو نیز بپردازیم. نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد آن است که زمانی که درد در این ناحیه شدید می شود می توان شما را در انجام بسیاری از کار ها باز دارد. معمولا اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه در زنان و مردان در بعضی از موارد می تواند کمی متفاوت می باشد به عنوان مثال یکی از اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه در زنان می تواند ناشی از زایمان باشد. هم چنین اضافه وزن می تواند در درد بیشتر آن نیز تاثیر گذار باشد. هم چنین در زیر به طور کامل به این موضوع اشاره شده است.
علائم و نشانه های دردهای لگن و دنبالچه
حتما علائم و نشانه های که ممکن است ناشی از درد های لگن و دنبالچه باشد را در نظر بگیرید. از همین رو لازم است علائم زیر را در نظر بگیرید. حتما اگر علائم های زیر را داشتید سریعا به متخصص ارتوپد جهت درمان و پیشگیری از درد شدیدتر اقدام کنید.
- معمولا درد در ناحیه لگن در هنگام نشستن بیشتر می شود.
- زمانی درد دنبالچه بیشتر می شود که فشار بر روی این ناحیه نیز بیشتر می شود.
- احساس درد در زمان یبوست
بیماری زمینه ای در درد های لگن و دنبالچه
ناگفته نماند بیماری های زمینه ای هم می تواند در بروز این بیماری نیز تاثیر گذار باشد از همین رو علل های زمینه ای را باید جدی بگیریم. در زیر به این موارد به طور کامل نیز اشاره شده است.
تومور های موضوعی
در بعضی از مواقع ممکن است به علت زمین خوردن التهاب هایی در رباط ها نیز به وجود بیابید هم چنین این عامل سبب می شود که موجب درد دنبالچه شود.
زایمان های سخت
همانطور که میدانید تحمل وزن نوزاد در دوره بارداری می تواند اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه باشد.
فشار های جسمی
برخی از فعالیت ها سبب فشار بر روی ناحیه لگن و دنبالچه می شود از جمله می توان به اسب سواری، نشستن طولانی مدت برای رانندگی نیز اشاره کرد.
وجود عفونت یا تومور ها
از آنجایی که این مورد می تواند کمی نادر باشد، زمانی که تومور یا عفونتی باشد می تواند فشار زیادی به دنبالچه موارد کند.
راه های تشخیص درد دنبالچه
یکی از موارد مهم که سبب می شود، راه درمان را سریعتر پیدا کنیم، تشخیص درست و صحیح می باشد. در ابتدا باید به یک متخصص ارتوپد نیز مراجعه کنیم، تا معاینه فیزیکی توسط پزشک انجام شود. یکی از راه های موثر که به آسانی می توان بروز بیماری را تشخیص داد، عکس رادیولوژی و ام آر آی می باشد. هم چنین توسط عکس برداری به آسانی می توان شکستگی یا وجود تومور را نیز تشخیص داد.
راه ها و روش های درمان
برای درمان همانطور که در بالا اشاره شد باید حتما به یک متخصص ارتوپد نیز مراجعه کنید تا نوع درمان مشخص شود که آیا نیاز به جراحی دارد یا خیر. معمولا در اغلب مواقع به روش های غیر تهاجمی می توان درد لگن و دنبالچه را درمان کرد از ساده ترین روش غیر تهاجمی در زیر اشاره شده است.
- استفاده از داروهای غیر استروئیدی
- استفاده از کیسه سرد
- گرم کردن یا گذاشتن کیسه آب داغ
- اجتناب از نشستن زیاد
نتیجه گیری
با توجه به نکاتی که در مقاله درباره اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه بیان شد پی بردیم که عامل های مختلفی می تواند سبب بروز دردهای لگن و دنبالچه دخالت داشته باشد از جمله می توان به تومورهای موضوعی، فشار های سخت و زایمان نیز اشاره کرد. در صورتی که در خود احساس درد لگن و دنبالچه را احساس کردید حتما به متخصص ارتوپد نیز مراجعه کنید.