گاها در بین بیماران شنیده ایم که از دیر جوش خوردن استخوان ها به علت شکستگی بسیار ناراضی هستند می توان گفت یکی از علت های دیر جوش خوردن در شکستگی های استخوان های اطراف زانو، توان کم بدن در برابر بهبود شکستگی می باشد. یا در بعضی از مواقع نیاز به جراحی جهت ترمیم نیز وجود دارد. توجه داشته باشید ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل در مورد دیر جوش خوردن در شکستگی استخوان زانو به گفتگو نیز بپردازیم.
البته توجه داشته باشید زمان جوش خوردن استخوان به نوع استخوان نیز بستگی دارد به عنوان مثال می توان به استخوان ساعد نیز اشاره کرد مدت زمانی که نیاز است جوش خوردگی انجام شود خود 3 الی 4 ماه می باشد ولی استخوان ران 6 الی 12 ماه می باشد. ناگفته نماند که عوامل مختلفی هم می تواند باعث دیر جوش خوردن در شکستگی استخوان زانو شود که در این مقاله قید شده است. دکتر جبیب رشادی متخصص حوزه ارتوپد و تعویض مفصل زانو می باشد در این مقاله با ما همراه باشید.
بهتر است یک سری عواملی که سبب دیر جوش خوردن در شکستگی استخوان زانو حتما مد نظر قرار دهیم از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود.
هم چنین تغذیه بسیار در روند جوش خوردگی بسیار موثر است برخی افرادی که ویتامین بدن آنها C و D کم باشد می تواند یکی از عامل های دیر جوش خوردگی نیز به حساب بیاید. بنابراین تغذیه و مواد معدنی در رژیم غذایی و دارو را جدی بگیرید.
به طور کلی 5 مرحله در بهبود دیر جوش خوردگی استخوان اثر دارد که می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد.
همانطور که در ابتدای مقاله بیان شد پی بردیم که شکستگی ها انواعی دارد که به شرح زیر می باشد.
در این نوع شکستگی انتهای استخوان از جای خود حرکتی نکرده و احتمال این که در جای خود جابجا شود بسیار کم است است.
زمانی که استخوان به علت ضربه شدید آسیب می ببیند ممکن است جراحات پوستی نمایان شود.
خط شکستگی دارای یک شکستگی افقی می باشد
منظور از شکستگی مورب همان شکستگی زاویه دار نیز می باشد.
قبل از درمان یا هرگونه اقدامات برای درمان توصیه می کنیم با روش های تشخیص که وجود دارد علت جوش نخوردگی را تشخیص دهید یکی از بهترین راه های تشخیص تصویربرداری می باشد. علاوه بر تصویربرداری آزمایش خون هم توسط پزشک تجویز می شود.
از طرف دیگر برای جوش نخوردن در شکستگی استخوان زانو باید به دنبال راه درمان آن باشیم به روش های مختلفی می توان دیر جوش خوردن در شکستگی استخوان زانو را درمان کرد به طور کلی روش های درمان به دو صورت امکان پذیر می باشد که می توان به درمان بدون جراحی و با جراحی نیز اشاره کرد.
بهتر است قبل از روش حراجی درمان به روش بدون جراحی را امتحان کنیم در بعضی از مواقع می توان ر را درمان کرد. یکی از روش های معروف و پرکاربرد که می توان دیر جوش خوردن استخوانهای اطراف زانو را درمان کرد، مگنت تراپی می باشد. باید بگوییم که این روش با امواج الکتریکی یا مغناطیسی انجام می شود که سبب تحریک عضو آسیب دیده می شود و در نتیجه منجر به بهبود بافت های استخوانی در بدن نیز می شود. در روش جراحی اگر این نوع روش درمانی غیر جراحی موفقیت آمیز نبود فرد در نهایت باید اقدام به عمل جراحی نیز کند. هم چنین برای اطلاعات بیشتر در مورد تعویض مفصل زانو می توانید به سایت ما مراجعه کنید.
با توجه به نکاتی که در مقاله درباره دیر جوش نخوردن در شکستگی استخوان زانو بیان شد پی بردیم که به عوامل مختلفی نیز بستگی دارد از جمله می توان به عفونت موجود در بدن، کمبود مواد معدنی و سن بالا نیز اشاره کرد. برای درمان آن می توان به روش جراحی و غیر آن نیز اشاره کرد.