تا به حال چیزی درباره سندرم گیرافتادگی شانه شنیده اید؟ آیا می دانید علت گیر افتادگی شانه چیست؟ این سندرم چگونه قابل تشخیص و درمان می باشد؟
امروز می خواهیم در کلینیک زانو دکتر حبیب رشادی بهترین متخصص ارتوپد در تهران برایتان کمی درباره این سندرم و راه های تشخیص و درمان آن صحبت کنیم.پیشنهاد می کنیم که تا انتهای مقاله امروز با ما همراه باشید.
به طور کلی باید بگوییم که سندرم گیرافتادگی شانه و پارگی روتاتور کاف از مشکلات شانه می باشند.
این مشکلات با علائمی همچون: درد، ضعف و از دست دادن حرکت شانه همراه می باشند.
علت های بسیاری وجود دارند که منجر به ایجاد این سندرم می شود که در ادامه مقاله امروز به آن ها پرداخته شده است.
سندرم آکرومیون شانه یا همان سندرم گیرافتادگی شانه به چندین سیستم مختل تقسیم بندی و طبقه بندی شده است.
همانطور که قبل تر هم اشاره کرده ایم اسن سندرم از جمله عارضه هایی است که در صورت ابتلا شدن به آن استخوان شانه به هم نزیدک می شوند و عضلات اطراف آن را تحت فشار قرار می دهند.
گیرافتادگی شانه به مرور زمان و به تریج در برابر بالا آوردن دست از ناخیه بازو از خود مقاومت نشان می دهد و در حقیقت فعالیت هایی که انجام می دهید با درد همراه می باشد.
این مهم را به خاطر داشته باشید، چانچه در سن 40 سالگی به بالا دچار این سندرم شوید احتمال اتهاب پیدا کردن ناحیه شانه بسیار بالا می باشد و نیاز است که برای درمان حتما به متخصص ارتوپد مراجعه کنید.
فراموش نکنید که درد شانه به دلیل نزدیک شدن زائده به استخوان های بازو و کتف نزدیک شده و به تاندون عضلات اطراف فشار وارد می کند.
تا به اینجای کار برایتان گفتیم که سندرم گیرافتادگی شانه چیست؟ علت گیر افتادگی شانه چه می باشد و برای تشخیص این سندرم باید چه کرد.
حال در ادامه می خواهیم به بهترین روش درمان این سندرم اشاره ای داشته باشیم و اطلاعاتی هر چند مختصر در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
یکی از راه های درمان برای این سندرم استفاده از کمپرس یخ می باشد که ساده ترین روش درمان برای تسکین درد به صورت موقت می باشد.
دارو درمانی هم یکی دیگر از روش های درمان همراه با استراحت مناسب می باشد که می توانند زمان درد را تسکین دهند.
اما مناسبترین راه برای اینکه درد کمتری احساس کنید درمان به روش فیزیوتراپی می باشد.
البته باید به این نکته توجه داشته باشید که هیچ یک از روش های درمانی که به آن ها اشاره کرده ایم به صورت صد در صد و تضمینی نمی توانند درمان کننده سندرم گیرافتادگی شانه باشد.
این روش های درمان می توانند میزان درد را به حداقل رسانده و از پیشرفت آن تا حد امکان جلوگیری کنند.
شما دوستان عزیزی که به این سندرم مبتلا می باشید طبق تشخیص بهترین متخصص ارتوپد برای درمان می بایست روش جراحی را در پیش بگیرید.
طی جراحی فضای اطراف آکرومیون را افزایش می دهند تا تاندون عضلات فشرده نشوند.
ما سعی کرده ایم تا در این مقاله برایتان بگوییم که سندرم گیرافتادگی شانه چیست؟، علت گیر افتادگی شانه چه می باشد و اینکه این سندرم چطور قابل تشخیص و درمان می باشد.
همچنین برایتان شرح دادیم که بیشتر روش های درمانی که به آن ها اشاره کرده ایم تنها تسکین دهنده درد می باشند و می توانند از پیشرفت این سندرم جلوگیری کنند.
به عنوان حُسن ختام باید بگوییم که روش درمان این سندرم باید توسط بهترین متخصص ارتوپد انجام شود.
شما دوستان عزیز می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما از طریق سایت zanoclinic.com در ارتباط باشید.
آسیب ها یکی از شایع ترین علل درد گیرافتادگی شانه هستند. هنگامی که روی شانه یا بازوی کشیده میافتید، در خطر رگ به رگ شدن رباطهایی هستید که آکرومیون شما را به استخوانهای دیگر شانهتان متصل میکند، از جمله رباطهای کوراکوکلاویکولار.
آکرومیون یک فرآیند جانبی خارج از تیغه شانه مفصل شانه است. در اشعه ایکس به چهار نوع طبقه بندی شده است. نوع دوم رایج ترین نوع است و منحنی تدریجی در امتداد سر شانه است. آکرومیون نوع دوم گاهی اوقات ممکن است باعث گیرافتادگی مفصل شانه شود.
درمان زودهنگام بلافاصله پس از بروز سندروم گیرافتادگی شانه از اهمیت زیادی برخوردار است. امکان دارد در اثر این سندروم، عارضههای دیگری مانند التهاب بورس، پارگی یا التهاب تاندون روتاتور کاف ایجاد شوند. فیزیوتراپی در درمان سندروم گیرافتادگی شانه تاثیر به سزایی دارد.