شاید برای بسیاری از شما دوستان عزیز پیش آمده باشد که شب هنگام و موقع خواب به علت درد زانو نتوانسته اید خواب راحتی داشته باشید و مدام از خودتان پرسیده باشید که چرا در شب زانو درد دارم؟ زانو درد شبانه طبیعی است؟ علت زانو درد شبانه چیست؟
همه ما، در طول شبانه روز فعالیت های زیادی انجام می دهیم که باعث می شود که پا فشار زیادی وارد شود اما هیچ علائم و نشانه ای را تا زمان خواب متوجه نخواهیم شد.
برای اینکه بفهمیم چرا این اتفاق می افتد و چه کاری می توان در مورد آن انجام داد با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
دردهای ناحیه زانو می تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد که گاها آن ها را نادیده میگیرم.
آسیب های که به زانو وارد می شوند یا ضرباتی که موجب تحریک تاندون ها می شوند و یا بورسیت و… از جمله مواردی هستند که علت زانو درد شبانه می باشند.
اما بررسی ها و تشخیص های پزشکی نشان داده است که شایع ترین علت درد زانو بیماری آرتریت می باشد که انواع مختلفی دارد.
متخصصین ارتوپد معتقد هستند که زانو دردهای شبانه طبیعی نیستند و دلیلی ندارد که زانوهای سالم دچار دردهایی شوند که مانع استراحت می شوند.
بلکه دلیل های دیگری وجود دارد که باعث می شود شما از خودتان بپرسید که چرا در شب زانو درد دارم؟
استئوآرتریت ماهیتی مکانیکی دارد که در اثر ساییدگی مفاصل و همچنین غضروف و تاندون های مرتبط با مفاصل ایجاد می شود.
این وضعیت را از آرتریت روماتوئید که التهاب مفاصل است که معمولاً توسط بیش فعال سیستم ایمنی ایجاد می شود، جدا می کند.
در حالی که آرتروز معمولا در بیماران مسن دیده می شود، می تواند در بیماران جوانتر نیز رخ دهد، به ویژه در افرادی که مستعد استفاده بیش از حد از مفاصل خاص هستند یا آسیب های قابل توجهی مانند پارگی رباط را متحمل می شوند.
در این بخش می خواهیم به این پرسش شما عزیزان پاسخ دهیم که چرا در شب زانو درد دارم؟
فعالیت هایی که در طول روز انجام می دهیم می توانند به درد زانو در شب کمک کنند.
زمانی که مفاصل زانو را حرکت می دهید، باعث روان شدن آن ها می شوید و زمانیکه مفاصل زانو حرکتی ندارند ممکن است دچار مشکل شوید.
مسئله دیگری که باعث می شود زانو در شب درد بگیرد بی حرکت بودن زانو می باشد.
شما هیچ حرکتی ندارید و در حال استراحت کردن می باشید که متوجه این مسئله می شوید و با مصرف مُسکن هم درد شما تسکین پیدا نمی کند.
بنابراین نیاز است در صورت تکرار مدام دردهای شبانه در ناحیه زانو به بهترین متخصص ارتوپد مراجعه کنید.
درمان این زانو درد شاید کمی با بقیه دردهای زانو متفاوت باشد. برای اینکه زانو دردهای شبانه را تکسین دهید باید مدیریت خوبی داشته باشید.
استرس خود را کم کنید تا فشاری به مقصل های زانو وارد نشود. فراموش نکنید که استرس، نگرانی و عصبانیت می توانند به مفصل ها آسیب های عصبی شدیدی را وارد کنند.
از دیگر کارهایی که می توانید انجام دهید کم کردن وزنتان می باشد. اگر دچار اضافه وزن هستید سعی کنید برای کاهش درد زانوهایتان وزن خود را کم کنید.
اغلب آسیب ها و استرس هایی که به مفاصل زانو وارد می شوند به علت انجام برخی حرکت های ورزشی شدید می باشد مخصوصا دویدن های بدون تمرین.
البته جای نگرانی نیست. چرا که با انجام ورزش های هوشمندانه می توانید از این مشکل پیشگیری کنید.
انجام ورزش هایی مانند موارد زیر می تواند به شما کمک زیادی کند.
مصرف برخی از دارهای مُسکن بدون نسخه می تواند به شما در کاهش دردزانو کمک کند.
بهترین داروهایی که می توانید برای کاهش درد زانو از آن ها استفاده کنید ناپروکسن (Aleve) یا ایبوپروفن (Advil) می باشد.
این داروها دارای خواص ضد التهابی می باشند که میتواند به کاهش تورم کمک کند.
برای اینکه دیگر این سوال را از خودتان نپرسید که چرا در شب زانو درد دارم؟ بهتر است که داروهای معرفی شده را بعد از شام مصرف کنید.
برای بیشتر دردها کمپرس سرد و گرم بهترین گزینه می باشد. برای مثال کمپرس یخ می تواند درد را خسته کند در حالی که گرما باعث می شود احساس بهتری داشته باشید.
اما مسئله مهم و نکته کلیدی استفاده از هر دو آنها می باشد. استفاده از گرما بر روی مفصل دردناک، مطمئناً احساس بهتری راایجاد میکند، اما جریان خون در آن ناحیه را نیز افزایش میدهد.
استفاده از گرما برای تسکین اولیه بهترین گزینه می باشد. پیشنهاد میکند، اما سپس به درمان سرمایی مانند یخ تبدیل میشود.
گرما به مفصل کمک میکند تا احساس بهتری داشته باشد، اما آن را با سرما دنبال کنید تا خون در آنجا جمع نشود.
ما سعی کرده ایم هر آنچه درباره زانو دردهای شبانه، علت زانو درد شبانه، تشخیص و درمان و پاسخ به این سوال که چرا در شب زانو درد دارم؟ نیاز است بدانید را در قالب این مقاله در اختیارتان قرار دهیم.
شما دوستان عزیز می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما از طریق سایت zanoclinic.com در ارتباط باشید.
پیاده روی ماهیچه های شما را می سازد تا بتوانند فشار را از روی مفاصل شما کم کنند و وزن بیشتری را خودشان تحمل کنند. این یعنی درد کمتری برای زانوهای شما.
برای رگ به رگ شدن یا کشیدگی زانو، زمان بهبودی معمولاً 2 تا 4 هفته است. برای صدمات عمده در نتیجه تروما، ممکن است از 4 تا 12 ماه طول بکشد.
آب پرتقال، گوجه فرنگی، آناناس و هویج همگی سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C هستند که می تواند رادیکال های آزاد را که منجر به التهاب می شوند، خنثی کند.