یکی دیگر از بیماری که در ناحیه آرنج رخ می دهد، گیر افتادن عصب اولنار و درد دست می باشد. ناگفته نماند که علت بروز این بیماری می تواند عامل های مختلفی باشد. نکته ای که قابل توجه می باشد آن است که عصب اولنار یک عصب حسی حرکتی به حساب می آیند یعنی توسط آن می توان حس داخلی دست یعنی همان انگشتان را تامین کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد گیر افتادن عصب اولنار و درد دست به موارد زیر دقت کنید.
برخی از عوامل وجود دارد که می تواند زمینه ساز بروز در این بیماری شوند این موارد که به شرح زیر می باشد.
با توجه به علائمی که در زیر به طور کامل به آنها اشاره شده است در صورت بروز آن علائم یا احساس آن موارد حتما به پزشک ارتوپد جهت بررسی وضعیت یا پیشگیری از بیماری نیز مراجعه کنید.
یکی از اولین مراحلی که نیاز است برای تشخیص گیر افتادن عصب اولنار و درد دست انجام شود، معاینات بدنی می باشد که در این مورد توسط پزشک در مورد کار های روزمره ای که انجام می دهید به مشورت می پردازید. توسط پزشک دست شما را معاینه می کند و تشخیص می دهد که بر فشار بر روی کدام عصب قرار دارد برخی از آزمایشات معاینه فیزیکی به شرح زیر می باشد.
یکی از بهترین راه های تشخیص گیر افتادن عصب اولنار و درد دست تصویربرداری می باشد. توسط اشعه ایکس به راحتی می توان پی برد که آیا بر روی عصب آرنج فشار قرار دارد یا خیر.
توسط آزمایشات هدایت عصبی می توان به راحتی محل فشرده شدن عصب را مورد بررسی قرار داد.
حتما به راه های درمان باید اهمیت دهیم به طور کلی می توان به دو روش این بیماری را درمان کرد. که شامل روش جراحی و غیر جراحی می باشد. نوع راه درمان به میزان آسیب بستگی دارد. اگر میزان آسیب کم باشد می توان به روش های غیر جراحی آن را درمان نمود. در روش غیر جراحی یا غیر تهاجمی می توان به استفاده از داروهای ضد التهابی نیز استفاده نمود زیرا با مصرف داروهای ضد التهابی می توان تورم در این ناحیه را تا حد زیادی نیز کاهش داد. علاوه بر دارو باید از بریس یا اسپیلینت جهت صاف نگه داشتن آرنج در شب نیز استفاده نمایید. نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد آن است که برای بهبودی حتما تمرینات ورزشی و فیزیوتراپی را نیز مد نظر قرار دهید.
در بعضی از مواقع که میزان آسیب دیدگی حاد باشد نیاز به عمل جراحی می باشد. نکته ای که باید به آن توجه کنید آن است که بعد از انجام عمل جراحی باید یک سری مراقبت های لازم را انجام دهید.
یکی از راه هایی که برای کاهش التهاب و درد عصب اولنار استفاده می کنند تزریق می باشد به عنوان مثال دگزامتازون را به صورت مستقیم به اطراف عصب نیز تزریق می کنند.
با راه های که در زیر قید شده است می توانید به راحتی از بروز این بیماری نیز جلوگیری کنید
با توجه به نکاتی که در مقاله درباره گیر افتادن عصب اولنار و درد دست بیان شد پی بردیم که عوامل زیادی می تواند در بروز این بیماری نقش دارد که در مقاله به طور کامل به آن اشاره شده است. نکته دیگری که حائز اهمیت می باشد آن است که به روش های مختلفی می توان این بیماری را درمان کرد در مرحله اول از روش غیر جراحی مانند استفاده از داروها، فیزیوتراپی نیز اشاره کرد. در صورتی که فشار بر روی عصب زیاد باشد نیاز به جراحی می باشد.